Her er et lite utdrag av tilbakemeldinger jeg har fått fra mine kunder, kunders revisorer, etc.


Arildsen Rørleggerservice AS

Jeg driver en enmannsbedrift og har hatt ØrjanTalhaug som min regnskapsfører i ca 5 år.
Han har vært veldig ryddig og informativ med tanke på eventuelle spørsmål og ting jeg har lurt på.
Kan absolutt anbefale hans tjenester til alle som trenger en sakelig og ryddig regnskapsfører som kjenner faget sitt godt.

Jarle Arildsen

Daglig leder Arildsen

Rørleggerservice AS


Skoge Tømrerservice A/S

Vi i Skoge Tømrerservice A/S ser på Ørjan Talhaug A/S som en meget seriøs bedrift, dette kan vi si av erfaring siden Ørjan Talhaug A/S har levert regnskapstjenester til oss i to år.
Vi er meget godt fornøyd med oppfølgingen vi får av regnskapsføreren vår.
Ørjan Talhaug A/S har vært med oss helt siden vår oppstarten, og vi har fått hjelp med stiftelse, registrering i Brønnøysund og svar på diverse økonomiske spørsmål. Dette har vært en god trygghet for oss. Vi er også meget godt fornøyd med rask utførelse av regnskapene, og god oppfølging på å få inn de rette papirene til rett tidspunkt.
Vi har enda tilgode å finne feil på arbeidet til Ørjan Talhaug A/S.
Ørjan Talhaug A/S stiller alltid opp og prøver å svare på spørsmålene våre etter beste evne.  Vi føler oss trygg på at alt blir gjort etter god regnskapsskikk i Ørjan Talhaug A/S.
Jostein Skoge
Daglig leder
 Skoge Tømrerservice AS


Harddisk Datapartner AS

Vi valgte å benytte oss av ekstern regnskapsfører etter en kontroll og på oppfordring fra Skatt Vest. Vi har vært kunde hos Ørjan Talhaug AS i flere år, og er meget fornøyd med det. Her blir vi godt fulgt opp og får alltid raskt svar dersom vi har spørsmål.
Ørjan Talhaug AS virker genuint interessert i å gjøre oss fornøyde, og kommer med innspill for å effektivisere regnskapstjenestene, samt øke lønnsomheten i vår virksomhet.
Vi kan trygt anbefale Ørjan Talhaug AS som regnskapsfører.
Espen Søderstrøm
Daglig leder
Harddisk Datapartner AS


Asphaug Trafikksikring

Som selvstendig næringsdrivende uten økonomisk utdanning er jeg avhengig av å kunne stole på regnskapsfører. Jeg trenger å vite at skatteregler blir fulgt, og at alt blir bokført slik det kreves.
Jeg føler at Talhaug har forståelse for hva jeg trenger, og følger opp slik jeg må kunne forvente.
Så langt er jeg særdeles godt fornøyd med arbeidet som er utført. Jeg kan konsentrere meg om det jeg kan, samtidig som jeg vet at Talhaug har kontroll på regnskapet.
Kjell Asphaug
Innehaver
Asphaug Trafikksikring.


En kundes revisor

Hei!
Det varmer godt inn i en revisorsjel når man får levert så ryddige og plettfrie regnskap som dette!
Jeg får til stadighet forespørsler fra kunder som trenger ny regnskapsfører. Har du ledig kapasitet?
Fra en kundes revisor


Flesland Auto AS

Vi er fornøyd med vårt valg av regnskapsfører Ørjan Talhaug.
Bilagene blir ført inn av autorisert regnskapsfører – ikke av «punchedamer». Vi tror at det gir større grad av innsikt i regnskapet vårt. Dermed får vi relevant tilbakemelding.
Andre fordeler med Talhaug contra de større byråene er tilgjengeligheten til ulike tider og rask kontakt. Vi liker godt ekstra tjenestene som tilbys i form av bistand og tilrettelegging av andre formaliteter utover regnskapsmessige saker.
Det er lettvint og betryggende å ha en erfaren forretningsmann i ryggen. I tillegg får vi både generelle relevante tips og konkrete synspunkter. Anbefales.
Thomas Jamne
Daglig leder 
Flesland Auto AS


PS Bedriftsutvikling

Vi har de siste årene hatt svært gode erfaringer gjennom samarbeid med Ørjan Talhaug, Autorisert regnskapsfører.
Vi har årlig arrangert Etablererkurs, der et viktig tema er økonomi. I denne forbindelse har Ørjan Talhaug holdt foredrag for etablererne om tema regnskap, skatt og formaliteter rundt dette.
Dette er tungt stoff som Ørjan har klart å formidle på en fengende og lettfattelig måte og det har vært god anledning for deltakerne å få stille spørsmål.
Hans presentasjoner av dette temaet har scoret høyt på deltakernes evalueringer, og vårt gode samarbeid vil vi fortsette også i år.
Vi vil gi Ørjan Talhaug våre beste anbefalinger og ønske lykke til videre.
Med vennlig hilsen
PS Bedriftsutvikling
Per Spillum
daglig leder