Ørjan Talhaug på Trolltunga

Ørjan Talhaug, Statsautorisert regnskapsfører

"Kunnskap + Erfaring = Kompetanse"


Statsautorisert regnskapsfører

Jeg er utdannet diplomøkonom med fordypning i regnskap og skatterett ved Handelshøyskolen BI i Bergen. I tillegg til det treårige diplomøkonomstudiet har jeg også en rekke høyskoleeksamener innen skatterett, strategi, regnskapsteori og forretningsjus fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Høyskolen i Nord-Trøndelag (HINT). Jeg har også deltatt på et stort antall kurs som inngår i Finanstilsynets etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere.


Erfaring fra mer enn hundre selskaper

Jeg har 20 års erfaring som regnskapsfører og rådgiver for mer enn hundre selskaper. I hovedsak har jeg jobbet med alt fra små enkeltpersonforetak til aksjeselskaper med opptil 15-20 årsverk. Innbefattet i dette arbeidet har også vært stiftelse av selskaper, emisjoner, omdanning og avvikling. Har erfaring som daglig leder, styremedlem og styreleder i forskjellige selskap og bransjer. I dag er jeg utelukkende engasjert i Ørjan Talhaug AS, som først ble etablert som enkeltpersonforetak våren 2006, og i 2010 omdannet til aksjeselskap.


Ekte Bergenser

Jeg er født i 1974 og oppvokst i Bergen. Er bosatt på Skjold, hvor jeg også har kontoret mitt. Min store lidenskap i livet, utenom jobb, er jakt og friluftsliv.